Monday, 31 March 2014

فيلم-sms-هيلتر-عكس .::ROZANEH::. هولوكاست 10 ميليون ايراني به دست بريتانياي كبير

On Mar 31, 2014 5:31 PM, "Pedram" <kazemi.ahmad@gmail.com> wrote:
Mandana GoogleGroup
هولوكاست 10 ميليون ايراني به دست بريتانياي كبير  

 

 
آيا مي‌دانيد هولوكاست واقعي در ايران رخ داده است؟ از قحطي بزرگ در ايران چه مي‌دانيد؟ آيا مي‌دانيد مابين سالهاي 1917 تا 1919 بيش از 40 درصد جمعيت ايران جان خود را از دست دادند؟ براي آشنايي با چگونگي هولوكاست 10 ميليون ايراني با طراحي بريتانيا،همراه شويد.
طي سال‌هاي 1917 تا 1919 ايران با وجود اعلام بي طرفي در جنگ جهاني اول، بيشترين آسيب را از اين جنگ ويرانگر ديد و در حدود نيمي از جمعيت كشور قرباني مطامع كشورهاي بزرگ و استعمارگر آن دوران شدند. اسناد اين قتل عام قريب به 10 ميليون نفري همچنان در رديف اسناد طبقه بندي شده و سري انگلستان قرار دارد و اين كشور هنوز هم از انتشار آن‌ها ممانعت مي‌كند. گزارش زير با توجه به كتاب "قحطي بزرگ" نوشته دكتر محمد علي مجد نوشته شده است كه يكي از منابع انگشت شمار موجود درباره هولوكاست 10 ميليون نفري ايرانيان بوده و با استناد به اظهارات شاهدان و برخي اسناد تاريخي در دسترس نوشته شده است. عكس‌هاي مربوط به تلفات قحطي برگرفته از كتاب دكتر مجد و ديگر منابع تاريخي است.
با كشته شدن وليعهد اتريش در سال 1914 جرقه جنگ جهاني اول زده شد. كشورهاي روسيه، فرانسه و بريتانيا تحت عنوان "دول متفق" و كشورهاي اتريش و آلمان به عنوان "دول محور" آغاز شد و سپس عثماني، ايتاليا و ژاپن نيز با پيوستن به اين گروه، ميدان جنگ را به آسيا و خاورميانه نيز گسترش دادند.
در زمان آغاز جنگ جهاني اول، وضعيت داخلي ايران بسيار متزلزل بود. اوضاع آشفته و نابسامان اقتصادي و سياسي و مداخله بدون حد و مرز قدرتهاي خارجي، ايران را تا آستانه يك دولت ورشكسته پيش برد. هشت روز پس از تاجگذاري احمدشاه قاجار، جنگ جهاني اول آغاز شد و مستوفي الممالك نخست وزير ايران رسما موضع بي طرفانه ايران را به دول متخاصم اعلام نمود.

احمدشاه، شاه بي كفايت ايران در 18 سالگي تاجگذاري كرد

با وجود اعلام بي طرفي ايران، نيروهاي متخاصم انگليس و روس از نقاط مختلف وارد كشور شدند. جدا از دلايل ژئوپلتيك و منابع حياتي ايران كه براي ادامه جنگ ضروري بود، يكي از دلايل اين تعرض به ايران، شكل گيري احساسات همسو با آلمان از طريق يكي از مقامات دربار بود و بريتانيا از بيم وقوع كودتاي آلماني در ايران، نيروهاي خود را تا پشت دروازه‌هاي پايتخت پيش آورد.

ورود نيروهاي متفقين - روس و انگليس - به ايران

دولت عثماني نيز با بهانه تراشي در مورد حضور نيروهاي روس در آذربايجان، از مرزهاي شمال غرب نيروهاي خود را وارد كشور كرده و توقف نقض بي طرفي را به خروج روسيه از آذربايجان موكول كرد. قواي روس در شهرهاي آذربايجان، اردبيل، قزوين و انزلي، حضور داشتند و بخشهايي از جنوب كشور از جمله بوشهر و بندر لنگه نيز در اشغال نيروي انگليس بود.
همچنين واحدهايي از سربازان انگليسي به همراه نيروهاي هندي تحت امر خود از بحرين وارد آبادان شدند و اين شهر را اشغال كردند. عمده ‏ترين توجيه ورود اين نيروي نظامي، ضرورت محافظت از تأسيسات استخراج نفت در منطقه خوزستان بود.
با انقلاب اكتبر 1917 روسيه، نيروهاي روس از ايران خارج شدند و انگليس برنامه ريزي خود براي پر كردن جاي اين نيروها را با بزرگ نمايي خطر آلمان‌ها و عثماني آغاز كرد و بدين ترتيب انگليسي‌ها از سال 1917 ايران را تحت اشغال خود درآوردند.
به گزارش مشرق، حكومت مركزي صرف نظر از معضلات سياسي، با بحرانهاي متعددي در ابعاد اقتصادي نيز مواجه بود و به دلايل گوناگون از جمله: دخالت بيگانگان، درگيريهاي سياسي جناحهاي حاكم، بي لياقتي و فساد جمعي از دولتمردان، فقر و محروميت توده ‏هاي مردم كه به طرز اعجاب‏ انگيري رو به گسترش بود، اوضاع نابسامان موجود را پيچيده‌تر كرده بود.

اجساد گرسنگان در گوشه و كنار كوچه و بازار هيزم وار بر روي هم انباشته شده بود
در همين زمان قحطي در ايران بيداد مي‌كرد و همه روزه كودكان، زنان و سالمندان بسياري را به كام مرگ مي‌كشاند. نيروهاي اشغالگر انگليس تمامي منابع و توليدات كشاورزي را براي گذران نياز نظاميان در جنگ خود، خريداري كرده و احتكار مي‌كردند. عجيب‌تر اينكه ارتش بريتانيا مانع از واردات مواد غذايي از بين النهرين و هند و حتي از آمريكا به ايران شد.
سربازان انگليسي علاوه بر اين بدليل عدم رعايت بهداشت موجب شيوع بيماري‌هايي نظير آنفولانزا و وبا در ايران شدند كه بدليل قحطي و عدم توانايي مردم براي مقاومت در برابر بيماري‌ها، مبتلايان جان خود را از دست مي‌دادند.
جعفر شهري نويسنده و شاهد اين قحطي بزرگ مي‌نويسد: "در همين قحطي نيز بود كه نيمي از جمعيت پايتخت از گرسنگي تلف شده، اجساد گرسنگان در گوشه و كنار كوچه و بازار هيزم‏ وار بر روي هم انباشته شده، كفن و دفن آنها ميسر نمي‏گرديد و قيمت گندم از خرواري 4 تومان به 400 تومان و جو از من 2 تومان به 200 تومان رسيده، هنوز دارندگان و محتكران آنها حاضر به فروش نمي‏شدند."
ميرزا خليل خان ثقفي - پزشك دربار - در خاطرات خود از اوضاع حاكم بر تهران مي‌گويد كه نشان دهنده عمق فاجعه در پايتخت است:
"از يكي از گذرگاه‌هاي تهران عبور مي‏كردم. به بازارچه‌اي رسيدم كه در آنجا دكان دمپخت‌پزي بود. رو به روي آن دكان، دو نفر زن پشت به ديوار ايستاده بودند. يكي از آنها پيرزني بود صغيرالجثه و ديگري زني جوان و بلندقامت. پيرزن كه صورتش باز بود و كاسه گليني در دست داشت، گريه‏ كنان گفت: اي آقا، به من و اين دختر بدبختم رحم كنيد؛ يك چارك از اين دمپخت خريده و به ما بدهيد، مدتي است كه هيچ كدام غذا نخورده‌ايم و نزديك است از گرسنگي هلاك شويم.
گفتم: قيمت يك چارك دمپخت چقدر است تا هر قدر پولش شد، بدهم خودتان بخريد. گفتند: نه آقا، شما بخريد و به ما بدهيد چون ما زن هستيم، فروشنده ممكن است دمپخت را كم كشيده و ما متضرر شويم. يك چارك دمپخت خريده و در كاسه آنها ريختم. همان جا مشغول خوردن شدند و به طوري سريع اين كار را انجام دادند كه من هنوز فكر خود را درباره وضع آنها تمام نكرده بودم، ديدم كه دمپخت را تمام كردند. گفتم: اگر سير نشده‌ايد يك چارك ديگر برايتان بخرم، گفتند: آري بخريد و مرحمت كنيد، خداوند به شما اجر خير بدهد و سايه‏ تان را از سر اهل و عيالتان كم نكند.

قحطي بزرگ در ايران مردم را به مردار خواري وا داشته بود

از آنجا گذشتم و رسيدم به گذرِ تقي خان. در گذر تقي خان يك دكان شيربرنج فروشي بود. در روي بساط يك مجموعه بزرگ شيربرنج بود كه تقريباَ ثلثي از آن فروخته شد و يك كاسه شيره با بشقابهاي خالي و چند عدد قاشق نيز در روي بساط گذاشته بودند. من از وسط كوچه رو به بالا حركت مي‏كردم و نزديك بود به دكان برسم كه ناگهان در طرف مقابلم چشمم به دختري افتاد كه در كنار ديواري ايستاده و چشم به من دوخته بود.
دفعتاَ نگاهش از سوي من برگشت و به بساط شيربرنج فروشي افتاد. آن دختر، شش، هفت سال بيشتر نداشت. لباسها و چادرش پاره پاره بود و چشمان و ابروانش سياه و با وصف آن اندام لاغر و چهره زرد كه تقريباَ به رنگ كاه درآمده بود بسيار خوشگل و زيبا بود. همين كه نگاهش به شيربرنج افتاد لرزشي بسيار شديد در تمام اندامش پديدار گشت و دستهاي خود را به حال التماس به جانب من و دكان شيربرنج فروشي كه هر دو در يك امتداد قرار گرفته بوديم دراز كرد و خواست اشاره ‏كنان چيزي بگويد اما قوت و طاقتش تمام شد و در حالي كه صداي نامفهومي شبيه به ناله از سينه ‏اش بيرون آمده، به روي زمين افتاد و ضعف كرد.
من فوراَ به صاحب دكان دستور دادم كه يك بشقاب شيربرنج كه رويش شيره هم ريخته بود آورده و چند قاشقي به آن دختر خورانديم. پس از اينكه اندكي حالش به جا آمد و توانست حرف بزند. گفت: ديگر نمي‏خورم، باقي اين شيربرنج را بدهيد ببرم براي مادرم تا او بخورد و مثل پدرم از گرسنگي نميرد.»

نيروهاي انگليس تمام محصولات كشاورزي را با قيمت بالا از كشاورزان مي‌خريدند و براي سربازان خود احتكار مي‌كردند
محمد قلي مجد در كتاب "قحطي بزرگ" خود مي‌نويسد: بر اثر چنين فاجعه عظيمي بود كه جامعه ايراني به شدت فروپاشيد و استعمار بريتانيا توانست به سادگي حكومت دست نشانده خود را در قالب كودتاي 1299 بر ايران تحميل كند. مجد چنين نتيجه ميگيرد: «هيچ ترديدي نيست كه انگليسيها از قحطي و نسل كشي به عنوان وسيله‌اي براي سلطه بر ايران استفاده ميكردند.

احمدشاه بزرگترين محتكر غلات در زمان قحطي بود

بدتر از هر مصيبت ديگر، مشاركت شاه و جمعي از حواريون او در احتكار مايحتاج عمومي است كه نشان از بي مايگي و بي اعتنايي به تنگدستي مردم به روزگار اشغال كشورش از سوي اجانب دارد. در اين برهه ميرزا حسن خان مستوفي‏ الممالك با جديت و تلاش فراوان، به رغم درگير شدن با عوامل آشكار و نهان انگليس و روس، با وضع برناميه‌اي درصدد نجات هموطنان خود از اين وضع آشفته، مقابله با محتكران و اتخاذ تدابيري براي خريد عادلانه ارزاق عمومي به ويژه گندم، برنج، جو و توزيع آن ميان هموطنان بود.

احمدشاه با وجود قحطي فراگير حاضر به توزيع گندم‌هاي انبار شده در ميان مردم نبود
يكي از محتكران عمده غلات، احمدشاه جوان بود كه تن به پيشنهاد خريد منصفانه رئيس‏ الوزراي خود نيز نمي‏داد و مقادير زيادي گندم و جو در انبارها ذخيره كرده بود. شاه قاجار در برابر پيشنهادهاي خريد صدراعظم خود اظهار مي‏داشت «جز به قيمت روز به صورت ديگر حاضر براي فروش نيستم».

در زمان قحطي نانوايان و خانه داران از جو و ساير غلات به جاي گندم استفاده مي‌كردند شاه قاجار گندم مورد نياز مردم براي پخت نان را جز به قيمت روز نمي‌فروخت
در زمان قحطي، شكل همه عوض شده و مردم ديگر به انسان شباهتي نداشتند. همه با چشماني گود افتاده چهار دست و پا مي‌خزيدند و علف و ريشه درختان را مي‌خوردند. هر چه از جاندار و بي جان در دسترس بود به غذاي مردم تبديل شده بود. سگ، گربه، كلاغ، موش، خر و...
داناهو افسر شناخته شده اطلاعات نظامي انگلستان و نماينده سياسي آن دولت در غرب ايران در سالهاي 1918 و 1919 درباره قحطي درغرب ايران اينگونه مي‌نويسد:
"اجساد چروكيده زنان و مردان، پشته شده و در معابر عمومي افتاده‌اند. در ميان انگشتان چروكيده آنان همچنان مشتي علف كه از كنار جاده كنده‌اند و يا ريشه‌هايي كه از مزارع در آورده‌اند به چشم مي‌خورد؛ با اين علفها مي‌خواستند رنج ناشي از قحطي و مرگ را تاب بياورند. در جايي ديگر، پابرهنه‌اي با چشمان گود افتاده كه ديگر شباهت چنداني به انسان نداشت، چهار دست و پا روي جاده جلوي خودرويي كه نزديك مي‌شد مي‌خزيد و در حالي كه ناي حرف زدن نداشت با اشاراتي براي لقمه ناني التماس مي‌كرد."

قحطي 1917؛ بزرگترين فاجعه تاريخ ايران

قحطي بزرگ ايران در سالهاي 1917 تا 1919 از حمله مغول در قرن سيزدهم ميلادي نيز بسيار عظيم‌تر بوده است.
از گزارش‌هاي مطبوعات آن زمان كاملا روشن است كه در تابستان 1917 ايران در آستانه قحطي قرار داشت و برداشت محصولات تنها وقفه‌اي كوتاه در آن ايجاد كرده بود. روزنامه ايران در 18 اوت 1917 چنين گزارش مي‌دهد: «بر اثر تلاش‌هاي دولت، هم‌اكنون مقدار قابل توجهي غله در حال ورود به شهر است و ديروز قيمت جو در هر خروار از 35 تومان به 30 تومان كاهش يافت». اما اين تسكيني گذرا بود. ايران در 21 سپتامبر 1917 مي‌نويسد: «نبود غله دارد در سراسر ايران قحطي به وجود مي‌آورد. تاثير كمبود غله بويژه در كاشان مشهود است و هيچ ترفندي نمي‌تواند اوضاع را بهتر كند، زيرا حمل غله از قم يا سلطان‌آباد به كاشان ممنوع است و مازاد غله اين مناطق به شهرهاي شمالي ارسال مي‌شود».

بدليل ممنوعيت ورود غله از قم و سلطان آباد به كاشان بسياري از مردم اين شهر گرسنگي كشته شدند
«جان لارنس كالدول» در گزارشي با عنوان «فقر و رنج در ايران» به تاريخ 4 اكتبر 1917 به تشريح قحطي فزاينده پرداخته و مي‌نويسد: «كمبود مواد غذايي، بويژه گندم و انواع نان، سراسر ايران بويژه مناطق شمالي و حاشيه‌اي و نيز تهران را چنان در برگرفته كه پيش‌ از آغاز زمستان، فقر و رنج وسيعي پديد آمده است. ترديدي نيست كه زمستان امسال مرگ و گرسنگي چند برابر خواهد شد... حتي در اين موقع از سال، قيمت ارزاق به بالاترين حد خود طي چندين سال گذشته رسيده و كمبود غله و ميوه‌جات حقيقتا هشداردهنده است».

گرسنگي فراگير در تمام نقاط ايران

مجد در كتاب خود با اشاره به تلگراف‌ها و مكتابات موجود و همچنين روزنامه‌هاي آن روز از فراگير شدن قحطي در تمام نقاط كشور اينگونه مي‌نويسد:
از ژانويه 1918، كارد به استخوان رسيد. در گزارش روزنامه رعد در يازدهم ژانويه 1918 چنين آمده است: «به گزارش نظميه، هفته گذشته 51 نفر بر اثر گرسنگي و سرما در خيابان‌هاي تهران جان باخته‌اند». در همين مقاله به اقدامات امدادي انجام گرفته براي مقابله با قحطي در تهران اشاره شده است: «تا پايان دسامبر، كميته مركزي صدقات اقدامات زير را براي فقراي شهر به انجام رسانده است: اختصاص باغ اعتماد حضور با اتاق‌هاي زياد و با اسباب و اثاثيه مورد نياز و گرمايش براي اقامت مستمندان، اختصاص باغ مجزايي براي زنان مستمند و كودكان، پناه دادن به يك‌هزار نفر ايجاد يك حمام براي آنها، تأمين البسه مورد نياز، تأمين جيره روزانه براي چاي، آش و برنج، معالجه بيماران، نگهداري از زنان باردار و تأمين شير نوزادان يتيم، تأسيس يك مريضخانه 30 تختخوابي، ايجاد كارخانه‌اي براي قاليبافي زنان و كودكان كه تاكنون 8 دستگاه دار قاليبافي در حال كار در آن مستقر شده است و تعيين معلمي براي تعليم علوم ديني به كودكان».
رعد در بيستم ژانويه درباره بيماري و گرسنگي مي‌نويسد: «در چند روز گذشته تعدادي بر اثر وبا در بارفروش و ديگر نقاط نزديك درياي خزر درگذشته‌اند».

اجساد قربانيان بيماري و گرسنگي در گوشه كنار شهرها و جاده‌ها ديده مي‌شد

رعد در 28 ژانويه درباره اوضاع قم مي‌نويسد: «اوضاع شهر قم از نظر مواد غذايي اسفبار است. طي هفته گذشته، بيش از 50 نفر بر اثر گرسنگي و سرما جان باخته‌اند و تعدادي از آنها هنوز دفن نشده‌اند. برخي از مردم براي غذايشان تنها خون گوسفند در دسترس دارند».
اين روزنامه در شماره 29 ژانويه درباره پيشنهاد گشايش نانوايي‌هاي دولتي در تهران مي‌نويسد: «دولت بنا دارد 20 دكان نانوايي براي فروش نان ارزان به فقرا باز كند و نانوايان ديگر هم مي‌توانند به هر قيمت كه بخواهند نان بفروشند». رعد در 5 فوريه 1918 درباره آمار مرگ و مير در خيابان‌هاي تهران مي‌نويسد: «حاكم تهران به وزارت داخله گزارش داده است، طي 20 روز گذشته تعداد مردگان بويژه به‌خاطر قحطي در تهران به 520 نفر رسيده است، يعني به‌طور متوسط در هر روز 36 نفر».
كالدول در تلگرافي به تاريخ 22 ژانويه 1918، چنين گزارش مي‌كند: «در شهر‌هاي گوناگون به امداد فوري نياز است. روزانه چندين مرگ گزارش مي‌شود. در ولاياتي كه دولت ايران قيمت‌هاي خاصي را تعيين كرده حجم محدودي از گندم، برنج و ديگر مواد غذايي را مي‌توان خريد.

زنان روزها در صف نانوايي منتظر دريافت نان بودند و نهايتا بسياري از آنها دست خالي و گرسنه باز ميگشتند

سخت‌ترين مشكل، تأمين امكانات دارويي و پزشكي است. واردات مواد غذايي اگر غيرممكن نباشد بسيار سخت است. قيمت‌ها گزافند، گندم هر بوشل 15 تا 20 دلار... مردم و مقامات مسؤول با هم همكاري مي‌كنند اما موضوع از توان آنها به تنهايي خارج است. سازمان‌هاي محلي ماهانه 20 هزار دلار در تهران هزينه مي‌كنند اما اين مقدار تنها نياز 10 درصد نيازمندان شهر را پاسخ مي‌دهد. در ديگر ولايات نيز شرايط به همين منوال است».
كالدول در اول فوريه 1918 اينگونه تلگراف مي‌زند: «مشكل قحطي كاهش نيافته است». كالدول در گزارش مطبوعاتي ديگري برخي اخبار قحطي را در اختيار مطبوعات قرار مي‌دهد. در 14 فوريه 1918، دكتر ساموئل جردن، رئيس كالج آمريكا در تلگرافي چنين مي‌نويسد: «تنها در تهران 40‌هزار بينوا وجود دارد. مردم، مردار حيوانات را مي‌خورند. زنان نوزادان خود را سر راه مي‌گذارند».

گزاش‌هاي وايت و ساوترد

در ماه آوريل 1918، فرانسيس وايت دبير سفارت آمريكا از بغداد به تهران سفر مي‌كند. كالدول مي‌نويسد: " مفتخرا به ضميمه، يادداشت دبير سفارت را كه حاوي اطلاعاتي است كه نامبرده طي سفر خود از بغداد به تهران گردآوري كرده و ممكن است مورد علاقه آن وزارتخانه قرار گيرد، ارسال مي‌كنم." وايت وضع گرسنگي را چنين تشريح مي‌كند:
در سرتاسر جاده‌ها كودكان لخت ديده مي‌شوند كه فقط پوست و استخوان اند. قطر ساقهايشان بيش از سه اينچ نيست و صورتشان مانند پيرمردان و پيرزنان هشتاد ساله تكيده و چروكيده است. همه جا كمبود ديده مي‌شود و مردم ناگزيرند علف و يونجه بخورند و حتي دانه‌ها را از سرگين سطح جاده جمع مي‌كنند تا نان درست كنند. در همدان چندين مورد ديده شد كه گوشت انسان مي‌خورند و ديدن صحنه درگيري كودكان و سگها بر سر جسد و يا بدست آوردن زباله‌هايي كه به خيابان‌ها ريخته مي‌شود عجيب نيست.

قحطي و وبا، بهار 1918

در بهار 1918، قحطي شدت گرفت. در اول مارس 1918، كالدول تلگراف زير را مخابره كرد: "كابينه به علت اوضاع سياسي و قحطي استعفا مي‌دهد." در شانزدهم مارس 1918، شولر دبير كميته امداد آمريكا در ايران به چارلز ويكري در نيويورك چنين تلگراف مي‌زند كه: "وضع نگران كننده اضطراري ادامه دارد. صدها نفر مرده‌اند. غذاي نزديك به بيست هزار نفر در تهران تامين شده اما كارهاي امدادي به مشهد، همدان، قزوين، كرمانشاه و سلطان آباد نيز تسري يافته است." در 17 آوريل كالدول تلگراف مي‌زند كه: "گرسنگي شدت گرفته و ناآرامي در شمال غرب ايران افزايش يافته است."

اين اوضاع اسفبار بهار 1918 در مروسله‌اي از سوي كالدول توصيف شده است. به رغم فعاليت‌هاي وسيع كميته امداد نجات و تغذيه بيش از هزاران گرسنه، كالدول مي‌گويد:
هزاران نفر كه كمك به آن‌ها ميسر نشد به علت گرسنگي و بيماري به ويژه در تهران، مشهد و همدان جان خود را از دست دادند. اطلاعات موثق حاكي از آن است كه فلاكت و گرسنگي چنان مهيب است كه صدها نفر از مردم از علف و حيوانات مرده تغذيه كرده‌اند و حتي گاه از گوشت انسان‌ها نيز خورده‌اند... فلاكت گسترده حتي بر شهرهاي كوچك و هزاران روستاي ايران حاكم بوده است.
اما دسترسي به اين اماكن به سبب فقدان تسهيلات حمل مواد غذايي به اين نواحي دور افتاده كوهستاني و متروك تقريبا غيرممكن است. به نظر مي‌رسد ايرانيان اصيل به ديدن مرگ درفجيع‌ترين شكل آن، يعني مرگ در اثر گرسنگي، عادت كرده‌اند. و حتي خارجيان اينجا تا حدودي به سبب مشاهده فلاكت فراگير در مقابل آن مقاوم شده‌اند.
يك شاهد عيني ايراني در خاطراتش شمار افرادي كه در سال نخست قحطي در تهران به علت گرسنگي جان خود را از دست دادند دست كم سي هزار نفر مي‌داند و مي‌گويد اجساد در كوچه‌ها و خيابانهاي پايتخت پراكنده بودند. به علاوه، در مرده شويخانه نيز اجساد روي هم انباشته شده و در گورهاي دسته جمعي دفن مي‌شدند. هر جا كه قحطي از بين مي‌رفت، وبا و تيفوئيد شروع مي‌شد.

چند تن از افسران بريتانيايي حاضر در ايران در زمان قحطي بزرگ

سرگرد داناهو در خاطرات خود مي‌گويد:
بريتانيايي‌ها در تأمين آذوقه مردم همدان هم بسيار ضعيف عمل كردند. به گفته داناهو: در اين زمان شمار مرگ و مير به علت گرسنگي افزايش يافته بود و نان كه تنها غذاي فقرا و وعده اصلي غذاي آنان به شمار مي‌آمد به شدت گران شده و به 14 قران در هر من رسيده بود. همدان به شهر وحشت تبديل شده بود.
نبود دولت مقتدر تشديد كننده احتكار و گراني
طي تابستان و پاييز 1918، به رغم محصول خوب، قحطي با همان شدت ادامه يافت. كالدول در تاريخ 22 ژوئن 1918، در مورد بهاي اقلام ضروري در فصل برداشت محصول چنين گزارش مي‌دهد: " گندم براي هر بوشل 12 – 15 دلار، جو هر بوشل 7 -9 دلار و برنج هر پوند 55 سنت... بود. از ديدگاه كالدول اين قيمتها حاكي از كمبود آذوقه و قحطي در فصل برداشت محصول ايران است.
كالدول سپس در صدد يافتن علل افزايش قيمت‌ها برمي‌آيد:
شرح موقعيت دوگانه طبقه فقير ايران كه در ميان انبوه محصول دچار گرسنگي بودند به اين توضيح نياز دارد. صرف نظر از ذخايري كه قشون خارجي در ايران خريداري كردند، محصول 1917 احتمالا براي تامين آذوقه جمعيت كشور كافي بود، اما به علت نبود دولت مقتدر و در حقيقت به دليل نبود هيچ دولتي، محصولات محدود گندم و جو را كه اقلام اصلي غذاي فقراست، انبار و احتكار كردند تا قيمت‌ها بشدت افزايش يافت.

بهبود اوضاع تهران در بهار 1919

رالف ايچ بادر كنسول آمريكا در گزارش هفتم اكتبر 1918 خود با اشاره به انتصاب لامبرت موليتور بلژيكي به سمت ناظر مواد غذايي در تهران و حومه مي‌گويد:
به وي اختيار تام داده‌اند تا به وضعيت غذايي رسيدگي كند. تلاش مي‌شود انبارهاي غله دولتي را پر كنند و همين منظور دستور داده‌اند نيمي از كل گندم وارد شده به تهران را به قيمت فعلي بازار به ناظر مواد غذايي تحويل دهند. تمام ولايات با سرعت تمام گندم خريداري مي‌شود و كشاورزاني كه محصول خود را به دولت نميفروشند، هر ماه 10 درصد گندم خود را غرامت مي‌دهند.

كاهش جمعيت ايران 1914 – 1919

مقايسه جمعيت ايران بين سال‌هاي 1914 و 1919 حاكي از آن است كه حدود ده ميليون نفر طي اين سال‌ها به علت قحطي و بيماري جان خود را از دست دادند. بر خلاف ادعاي برخي نويسندگان قبل از جنگ جهاني اول، كه جمعيت ايران را فقط ده ميليون نفر اعلام كرده‌اند، ادعايي كه برخي از نشريات انگليسي در دهه‌هاي 60 تا 70 تكرار كرده‌اند، جمعيت واقعي ايران دست كم نزديك به 20 ميليون نفر بوده است. و در سال 1919 اين رقم به 11 ميليون رسيد. چهارسال طول كشيده بود تا ايران به جمعيت سال 1914 رسيد و تا پيش از سال 1956 جمعيت ايران به اين رقم نرسيد. قحطي سال‌هاي 1917 – 1919 به يقين بزرگترين فاجعه تاريخ ايران و شايد فجيع‌ترين نسل كشي قرن بيستم بوده است.

ايران با وجود اعلام بي طرفي،نيمي از جمعيت خود را بر اثر جنگ جهاني اول از دست داد

جمعيت ايران در سال 1914

براي مقامات آمريكايي مقيم ايران در سال‌هاي پيش از جنگ جهاني اول، تلاش زيركانه روس‌ها و انگليس‌ها براي كم تخمين زدن و اندك جلوه دادن جمعيت ايران كاملا ملموس است. دبليو مورگان شوستر مدير كل آمريكايي ماليه ايران در خصوص جمعيت ايران در اوايل قرن بيستم چنين مي‌نويسد:
"درمورد جمعيت ايران به نحو عجيبي آمار نادرست ارائه مي‌دهند: آمار به اصطلاح سرشماري شصت سال پيش ظاهرا پايه ارقام پاييني است كه در برخي از كتابها ارائه مي‌شود و خارجيان آن را مي‌پسندند. درست است كه پس از آن هيچ سرشماري صورت نگرفته است اما اروپايياني كه با اوضاع آشنا هستند كل جمعيت را بين 13 تا 15 ميليون برآورد مي‌كنند. جمعيت تهران طي چهل سال گذشته از 100 هزار به 350 هزار نفر افزايش يافته است."
از بركت نتايج انتخابات تهران در پاييز 1917 نزديك به 75 هزار راي در تهران و روستاهاي اطراف جمع آوري شد. به گزارش روزنامه ايران دوازده نماينده منتخب بيش از 55 هزار رأي بدست آورده بودند. با در نظر گرفتن آنكه مردان 21 سال به بالا حق رأي داشتند و با در نظر گرفتن متوسط جمعيت براي هر خانواده در حدود شش نفر، جمعيت تهران و حومه در سال 1917 به راحتي مي‌توانست 500 هزار نفر باشد كه با اظهارات شوستر هماهنگي دارد. به علاوه برآورد شوستر از جمعيت ايران در حدود سال 1900 بالغ بر 13 تا 15 ميليون، با برآورد جمعيت 20 ميليوني در سال 1914 توسط راسل، همخواني دارد.
به عنوان مثال كشيش راسل طي گزارشي در خصوص مناسبات ايران و روس به تاريخ 11 مارس 1914 مي‌نويسد: ايران به بزرگي استراليا، آلمان و فرانسه با جمعيتي در حدود 20 ميليون نفر است. راسل در گزارش مورخ 14 ژوئن 1914 حجم عظيم آراء در انتخابات مجلس ايران را مورد بررسي قرار مي‌دهد و به "اهميت مبارزه انقلابي 20 ميليون آريايي در ايران اشاره مي‌كند."
در حالي كه در سال 1917 جمعيت تهران براساس آراء انتخابات دست كم 400 تا 500 هزار نفر بود، در سال 1924 رابرت دبليو ايمبري نايب كنسول آمريكا جمعيت تهران را 150 تا 200 هزار نفر برآورد كرد..

بازيابي جمعيت پس از 40 سال

پس از اين قحطي چهل سال طول كشيد تا ايران به جمعيت 1914 خود بازگردد. چارلز سي هارت سفير آمريكا جمعيت ايران در سال 1930 را 13 ميليون نفر تخمين زده است. در سرشماري سال 1956 بود كه جمعيت ايران به بيش از 20 ميليون نفر رسيد.
قحطي در ايران در سالهاي 1917 تا 1919 يكي از بزرگترين قحطي‌هاي تاريخ بود و بدون ترديد بزرگترين فاجعه‌اي است كه ايران به آن مبتلا شد. تنها نكته بسيار روشن در اين فاجعه، قرباني شدن ايران "بيطرف" در جنگ جهاني بود. هيچ يك از طرف‌هاي متخاصم خواه به صورت نسبي و خواه مطلق، تلفاتي با اين وسعت متحمل نشدند. فاجعه‌اي كه منجر به فروپاشي جامعه ايراني، تثبيت تسلط استعمار بريتانيا بر ايران، تشكيل حكومت‌هاي وابسته به بريتانيا و كودتا عليه دولت‌هاي منتخب مردمي شد.

منابع و مآخذ:
كتاب "قحطي بزرگ" نوشته دكتر محمد علي مجد / ترجمه محمد كريمي
The Great Famine and Genocide in Persia 1917 -1919
منبع: جهان نیوز به نقل از مشرق؛
 




--
Pedram

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Mandana" group.
To post to this group, send email to mandana@googlegroups.com
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/mandana?hl=en
The Manager of this Group is ahmad kazemi (pedram) =>"kazemi.ahmad@gmail.com"
 
Weblog: http://3dayemanoto.blogfa.com
---
‏این پیام را به خاطر این دریافت کردید که برای مبحثی در گروه «Mandana» در Google Group ثبت‌نام شده‌اید.
جهت لغو اشتراک از این گروه و قطع دریافت ایمیل از آن، ایمیلی به Mandana+unsubscribe@googlegroups.com ارسال کنید.
برای گزینه‌های بیشتر از https://groups.google.com/d/optout بازدید کنید.

--
--
شما عضو گروه
http://groups.google.com/group/topshot-Groups
گروه گوگلي تغذيه شده از سايتهاي برتر ايران هستيد
 
براي ثبت نام به آدرس زير رفته و ايميل خود را وارد كنيد
http://groups.google.com/group/topshot-groups/boxsubscribe
 
برای لغو ثبت نام در این گروه، یک ایمیل ارسال کنید به
topshot-groups+unsubscribe@googlegroups.com

---
‏این پیام را به خاطر این دریافت کردید که برای مبحثی در گروه «persian red alert - آژير قرمز فارسي» در Google Group ثبت‌نام شده‌اید.
جهت لغو اشتراک از این گروه و قطع دریافت ایمیل از آن، ایمیلی به topshot-groups+unsubscribe@googlegroups.com ارسال کنید.
برای گزینه‌های بیشتر از https://groups.google.com/d/optout بازدید کنید.
Read More :- "فيلم-sms-هيلتر-عكس .::ROZANEH::. هولوكاست 10 ميليون ايراني به دست بريتانياي كبير"

فيلم-sms-هيلتر-عكس واقعا زیباست

خواندن کل اين متن بيشتر از 3 دقيقه زمان شما را نخواهد گرفت، پس لطفا بخوانيد!
١٨ سال پيش من در شرکت سوئدى ولوو Volvo   استخدام شدم. کار کردن در اين شرکت تجربه جالبى  براى من به وجود آورده است.   اينجا هر پروژه‌اى  حداقل ٢ سال طول مي‌کشد تا نهايى شود، حتى اگر  ايده ساده و واضحى باشد. اين قانون اينجاست.
 جهانى شدن (Globalization) باعث شده است که همه ما در جستجوى نتايج فورى و آنى باشيم و اين مشخصاً با حرکت کند سوئدي‌ها در تناقض است.
 آن‌ها معمولاً تعداد زيادى جلسه برگزار مي‌کنند،
 بحث مي‌کنند، بحث مي‌کنند، بحث مي‌کنند....
و خيلى به  آرامى کارى را پيش مي‌برند. ولى در انتها، اين شيوه  هميشه به نتايج بهترى مي‌انجامد.
به عبارت ديگر:
1-   سوئد در حدود  450000  کيلومتر مربع وسعت دارد.
2-  سوئد حدود 9 ميليون جمعيت دارد.
3-استكهلم، پايتخت سوئد كه به پايتخت اسكانديناوي نيز مشهور است حدود  78000 نفر جمعيت دارد.
4-  ولوو، اسکانيا، ساب، الکترولوکس و اريکسون برخى از شرکت‌هاى توليدى سوئد هستند.
اولين روزهايي كه در سوئد بودم، يکى از همکارانم هر روز صبح با ماشينش مرا از هتل برمي‌داشت و به محل کار مي‌برد. ماه سپتامبر بود و هوا کمى سرد و برفى. ما صبح‌ها زود به کارخانه مي‌رسيديم و همکارم ماشينش را در نقطه دورى نسبت به ورودى ساختمان پارک مي‌کرد. در آن زمان، ٢٠٠٠ کارمند ولوو با ماشين شخصى به سر کار مي‌آمدند.
روز اول، من چيزى نگفتم، همين طور روز دوم و سوم. روز چهارم به همکارم گفتم: آيا جاى پارک ثابتى داري؟ چرا ماشينت را اين قدر دور از در ورودى پارک مي‌کنى؟ در حالى که جلوتر هم جاى پارک هست؟
او در جواب گفت: براى اين که ما زود مي‌رسيم و وقت براى پياده‌رفتن داريم. اين جاها را بايد براى کسانى بگذاريم که ديرتر مي‌رسند و احتياج به جاى پارکى نزديک‌تر به در ورودى دارند تا به موقع به سرکارشان برسند. تو اين طور فکر نمي‌کني؟
" ميزان شرمندگى مرا خودتان حدس بزنيد! "
اين روزها، جنبشى در اروپا راه افتاده به نام غذاى آهسته ( Slow Food ). اين جنبش مي‌گويد که مردم بايد به آهستگى بخورند و بياشامند، وقت کافى براى چشيدن غذايشان داشته باشند، و بدون هرگونه عجله و شتابى با افراد خانواده و دوستانشان وقت بگذرانند. غذاى آهسته در نقطه مقابل غذاى سريع (Fast Food) و الزاماتى که در سبک زندگى به همراه دارد قرار مي‌گيرد.
 
غذاى آهسته پايه جنبش بزرگترى است که توسط مجله بيزنس طرح شده و يک "اروپاى آهسته" ناميده شده است. اين جنبش اساساً حس شتاب و ديوانگي به وجود آمده بر اثر نهضت جهانى شدن را زير سوال مي‌برد.
نهضتى که کميّت را جايگزين کيفيت در همه شئون زندگى ما کرده است.
مردم فرانسه با وجودى که ٣٥ ساعت در هفته کار مي‌کنند امّا از آمريکائي‌ها و انگليسي‌ها مولّدترند .
 آلماني‌ها ساعت کار هفتگى را به 8/28 ساعت تقليل داده‌اند و مشاهده کرده‌اند که بهره‌ورى و قدرت توليدشان ٢٠% افزايش يافته است. اين گرايش به  آهستگى و کندکردن جريان شتاب آلود زندگى، حتى نظر آمريکائي‌ها را هم جلب کرده است.
 البته اين گرايش به عدم شتاب، به معنى کمتر کار کردن يا بهره‌ورى کمتر نيست. بلکه به معنى انجام کارها با کيفيت، بهره‌ورى و کمال بيشتر، با توجه بيشتر به جزئيات و با استرس کمتر است.
به معنى برقرارى مجدّد ارزش‌هاى خانوادگى و به دست آوردن زمان آزاد و فراغت بيشتر است.
به معنى چسبيدن به حال در مقابل آينده نامعلوم و تعريف نشده است.
به معنى بها دادن به يکى از اساسي‌ترين ارزش‌هاى انسانى يعنى ساده زندگى کردن است.
هدف جنبش آهستگى، محيط‌هاى کارى کم تنش‌تر، شادتر و مولّدترى است که در آن‌، انسان‌ها از انجام دادن کارى که چگونگى انجام دادنش را به خوبى بلدند، لذت مي‌برند.
 اکنون زمان آن فرا رسيده است که توقف کنيم و درباره اين که چگونه شرکت‌ها به توليد محصولاتى با کيفيت بهتر، در يک محيط آرامتر و بي‌شتاب و با بهره‌ورى بيشتر نياز دارند، فکر کنيم.

 × بسيارى از ما زندگى خود را به دويدن در پشت سر زمان مي‌گذرانيم امّا تنها هنگامى به آن مي‌رسيم که بر اثر سکته قلبى يا در يک تصادف رانندگى به خاطر عجله براى سر وقت رسيدن به سر قرارى، بميريم.
 × بسيارى از ما آنقدر نگران و مضطرب زندگى خود در آينده هستيم که زندگى خود در حال حاضر، يعنى تنها زمانى که واقعاً وجود دارد را فراموش مي‌کنيم.
 × همه ما در سراسر جهان، زمان برابرى در اختيار داريم. هيچکس بيشتر يا کمتر ندارد. تفاوت در اين است که هر يک از ما با زمانى که در اختيار داريم چکار مي‌کنيم. ما نياز داريم که هر لحظه را زندگى کنيم.
به گفته جان ‌لنون، خواننده معروف:
زندگى آن چيزى است که براى تو اتفاق مي‌افتد، در حالى که تو سرگرم برنامه‌ريزي‌هاى ديگرى هستى

--
--
شما عضو گروه
http://groups.google.com/group/topshot-Groups
گروه گوگلي تغذيه شده از سايتهاي برتر ايران هستيد
 
براي ثبت نام به آدرس زير رفته و ايميل خود را وارد كنيد
http://groups.google.com/group/topshot-groups/boxsubscribe
 
برای لغو ثبت نام در این گروه، یک ایمیل ارسال کنید به
topshot-groups+unsubscribe@googlegroups.com

---
‏این پیام را به خاطر این دریافت کردید که برای مبحثی در گروه «persian red alert - آژير قرمز فارسي» در Google Group ثبت‌نام شده‌اید.
جهت لغو اشتراک از این گروه و قطع دریافت ایمیل از آن، ایمیلی به topshot-groups+unsubscribe@googlegroups.com ارسال کنید.
برای گزینه‌های بیشتر از https://groups.google.com/d/optout بازدید کنید.
Read More :- "فيلم-sms-هيلتر-عكس واقعا زیباست"

Re: [Downtown Dharma Listserve] Buddha brunch - next Saturday, April 5 (link to reading included)

Hi Rebecca! I'm back in town now or the next two months and am dying to get back in sync with the sangha! I'm looking forward to brunch this weekend, count me in. This reading exactly hits the spot right now too. 

Do you have a sense of what others are brining and suggest I tailor my plate in any way? Looking forward to seeing you soon!

Best,
Megan

Sent from my grammatically presumptuous iPhone

On Mar 30, 2014, at 3:32 PM, Rebecca Ratner <rkratner@yahoo.com> wrote:

Hi all,
Thanks to those of you who have RSVP'd for next Saturday's buddha brunch (12 pm on Saturday April 5 at my place).

The reading that I've selected for our buddha brunch discussion relates to a topic that came up at sangha last Sunday; this article titled "The spectrum of desire" talks about craving and addiction at one end and aspiration on the other.  Here's a link to it:  http://www.insightmeditationcenter.org/books-articles/articles/the-spectrum-of-desire/. I'm also pasting the article below.

For those of you who are joining for the brunch, thank you in advance for bringing a drink or vegetarian brunch item to share.

I'll email my address this week to those who have RSVP'd. I live near the Van Ness/UDC metro stop on the red line, and there is parking available on the side streets. 

Best,
Rebecca

----

The Spectrum of Desire

by Gil Fronsdal
Desire is so inherent to the human condition that life without it is almost inconceivable. It is probably more accurate to call us "human desirelings" than "human beings." Anyone wishing to live a wise life needs to explore deeply the nature of his or her own desire.
A number of myths about desire circulate among Buddhists. A common one is that desire is bad, and a spiritually mature person has no desires. Another is that the Buddha taught that desire is the cause of suffering and therefore all desire, even the desire to practice for liberation, is a problem. But life without desire is not necessarily a good thing: for example, one symptom of depression is having no desires. The Buddha did not teach that desire was the cause of suffering. In fact, he encouraged his followers to arouse ardent desire for liberation.
A starting point for understanding desire is to differentiate between unhealthy and healthy desire. Unhealthy desire undermines psychological health, producing what Buddhism often calls "suffering" for short. Healthy desire can contribute to psychological well-being, happiness, and peace. If we place healthy and unhealthy desire on a spectrum, at one end we have the motivations that lead to some of the worst and most horrific things people do. But at the other end, desire expresses some of the most beautiful and noble aspects of human life.
One way to distinguish the two ends of this spectrum is to differentiate between craving and aspiration. When the Buddha pointed to the cause of suffering, he used the word tanhà or thirst. It represents desire which is in some way compulsive, driven, and therefore not easy to let go of. This kind of desire is often accompanied by clinging, contraction, tension, or pressure.
Craving has its costs. People have destroyed their lives by acting on their addictions. When craving has the upper hand, it is all too easy to make poor choices. Freedom, that is, free will and the ability to choose wisely, is easily compromised. Craving takes a toll on our bodies when it expresses itself as physical tension. And it can take an even bigger toll on our minds: constant wanting can exhaust the mind. Left unchecked, craving can lead to an alienation from our self. Unfulfilled, craving can all too easily turn into frustration and anger.
One of the surprising discoveries that we make in mindfulness meditation is how pervasively and constantly the mind is under the sway of craving. This thirst is the primary reason the mind chases after its own thoughts.
An important function of meditation is to calm down the incessant churning of desire so that we can discover at the other end of the spectrum our deeper wellsprings of motivation. When surface concerns and chatter quiet down, among the beautiful things we can find are our aspirations. The etymology of "aspiration" (like "spiritual") is rooted in the Latin word for "breath" (spirare). This points to the close relationship between breath and aspiration. Craving tends to contract the breathing; aspiration surfaces most easily when our breathing is relaxed and open. In the same way that natural breathing can't be an act of will, so too the motivations and sense of purpose that come with aspiration can't be willfully generated. Staying aware of our breathing can keep us close to what inspires us.
The sensitivity and awareness that come from mindfulness practice support the discovery of our healthy desires and aspirations. Mindfulness not only helps us get in touch with our aspirations, but it helps prevent aspiration from becoming craving. Even though what we might want is healthy and appropriate, if we are not careful, this desire can manifest as craving. Noticing the physical and mental tension, pressure, and uneasiness that come with craving makes it easier to distinguish aspiration from craving.
One way aspiration becomes craving is through expectation. At its best, aspiration has an openness to possibility without a need for anything to happen. This doesn't mean that we don't act on our aspirations, but that we don't cling to their success. There is something satisfying and wonderful in a healthy aspiration that is not dependent on outcome.
If we want to base our lives on aspiration rather than craving, we have to give ourselves time to discover our deepest wishes. Aspiration often arises from a non-discursive part of the heart and mind. Craving and clinging are often tied to the discursive world of planning, thinking, and fantasy, while aspiration is associated with inner stillness and relaxation. Sometimes it is only during long contemplative periods that people discover what they most want to base their life on.
It is also important to respect both ourselves and our aspirations. It is easy to dismiss both our aspirations and the search for them. Believing that we are not good enough, capable, or deserving can leave us feeling unfulfilled and regretful. In the world of aspiration, it is far better to try and fail than to never try.
Buddhism recognizes many beautiful aspirations, including wishes of goodwill and kindness for others, and the desire for happiness and other wholesome qualities of mind for ourselves. Central to Buddhist practice are the aspirations for liberation and for the alleviation of the sufferings of others. However, Buddhism does not require us to desire either of these; when the heart is open and relaxed, these wishes often bubble up. Both aspirations can flow through us without egotism or craving. They can seem so natural that they appear impersonal. Just as water flows downhill, so the unimpeded heart flows to freedom and service. The healthy desire for freedom and compassion can flow like a mighty river that finds its rest in reaching the vast ocean.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IMCW Downtown Dharma social/volunteer listserv" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to downtowndharma+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to downtowndharma@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/downtowndharma.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "Re: [Downtown Dharma Listserve] Buddha brunch - next Saturday, April 5 (link to reading included)"

Sunday, 30 March 2014

[Downtown Dharma Listserve] Buddha brunch - next Saturday, April 5 (link to reading included)

Hi all,
Thanks to those of you who have RSVP'd for next Saturday's buddha brunch (12 pm on Saturday April 5 at my place).

The reading that I've selected for our buddha brunch discussion relates to a topic that came up at sangha last Sunday; this article titled "The spectrum of desire" talks about craving and addiction at one end and aspiration on the other.  Here's a link to it:  http://www.insightmeditationcenter.org/books-articles/articles/the-spectrum-of-desire/. I'm also pasting the article below.

For those of you who are joining for the brunch, thank you in advance for bringing a drink or vegetarian brunch item to share.

I'll email my address this week to those who have RSVP'd. I live near the Van Ness/UDC metro stop on the red line, and there is parking available on the side streets. 

Best,
Rebecca

----

The Spectrum of Desire

by Gil Fronsdal
Desire is so inherent to the human condition that life without it is almost inconceivable. It is probably more accurate to call us "human desirelings" than "human beings." Anyone wishing to live a wise life needs to explore deeply the nature of his or her own desire.
A number of myths about desire circulate among Buddhists. A common one is that desire is bad, and a spiritually mature person has no desires. Another is that the Buddha taught that desire is the cause of suffering and therefore all desire, even the desire to practice for liberation, is a problem. But life without desire is not necessarily a good thing: for example, one symptom of depression is having no desires. The Buddha did not teach that desire was the cause of suffering. In fact, he encouraged his followers to arouse ardent desire for liberation.
A starting point for understanding desire is to differentiate between unhealthy and healthy desire. Unhealthy desire undermines psychological health, producing what Buddhism often calls "suffering" for short. Healthy desire can contribute to psychological well-being, happiness, and peace. If we place healthy and unhealthy desire on a spectrum, at one end we have the motivations that lead to some of the worst and most horrific things people do. But at the other end, desire expresses some of the most beautiful and noble aspects of human life.
One way to distinguish the two ends of this spectrum is to differentiate between craving and aspiration. When the Buddha pointed to the cause of suffering, he used the word tanhà or thirst. It represents desire which is in some way compulsive, driven, and therefore not easy to let go of. This kind of desire is often accompanied by clinging, contraction, tension, or pressure.
Craving has its costs. People have destroyed their lives by acting on their addictions. When craving has the upper hand, it is all too easy to make poor choices. Freedom, that is, free will and the ability to choose wisely, is easily compromised. Craving takes a toll on our bodies when it expresses itself as physical tension. And it can take an even bigger toll on our minds: constant wanting can exhaust the mind. Left unchecked, craving can lead to an alienation from our self. Unfulfilled, craving can all too easily turn into frustration and anger.
One of the surprising discoveries that we make in mindfulness meditation is how pervasively and constantly the mind is under the sway of craving. This thirst is the primary reason the mind chases after its own thoughts.
An important function of meditation is to calm down the incessant churning of desire so that we can discover at the other end of the spectrum our deeper wellsprings of motivation. When surface concerns and chatter quiet down, among the beautiful things we can find are our aspirations. The etymology of "aspiration" (like "spiritual") is rooted in the Latin word for "breath" (spirare). This points to the close relationship between breath and aspiration. Craving tends to contract the breathing; aspiration surfaces most easily when our breathing is relaxed and open. In the same way that natural breathing can't be an act of will, so too the motivations and sense of purpose that come with aspiration can't be willfully generated. Staying aware of our breathing can keep us close to what inspires us.
The sensitivity and awareness that come from mindfulness practice support the discovery of our healthy desires and aspirations. Mindfulness not only helps us get in touch with our aspirations, but it helps prevent aspiration from becoming craving. Even though what we might want is healthy and appropriate, if we are not careful, this desire can manifest as craving. Noticing the physical and mental tension, pressure, and uneasiness that come with craving makes it easier to distinguish aspiration from craving.
One way aspiration becomes craving is through expectation. At its best, aspiration has an openness to possibility without a need for anything to happen. This doesn't mean that we don't act on our aspirations, but that we don't cling to their success. There is something satisfying and wonderful in a healthy aspiration that is not dependent on outcome.
If we want to base our lives on aspiration rather than craving, we have to give ourselves time to discover our deepest wishes. Aspiration often arises from a non-discursive part of the heart and mind. Craving and clinging are often tied to the discursive world of planning, thinking, and fantasy, while aspiration is associated with inner stillness and relaxation. Sometimes it is only during long contemplative periods that people discover what they most want to base their life on.
It is also important to respect both ourselves and our aspirations. It is easy to dismiss both our aspirations and the search for them. Believing that we are not good enough, capable, or deserving can leave us feeling unfulfilled and regretful. In the world of aspiration, it is far better to try and fail than to never try.
Buddhism recognizes many beautiful aspirations, including wishes of goodwill and kindness for others, and the desire for happiness and other wholesome qualities of mind for ourselves. Central to Buddhist practice are the aspirations for liberation and for the alleviation of the sufferings of others. However, Buddhism does not require us to desire either of these; when the heart is open and relaxed, these wishes often bubble up. Both aspirations can flow through us without egotism or craving. They can seem so natural that they appear impersonal. Just as water flows downhill, so the unimpeded heart flows to freedom and service. The healthy desire for freedom and compassion can flow like a mighty river that finds its rest in reaching the vast ocean.
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Buddha brunch - next Saturday, April 5 (link to reading included)"

Tuesday, 25 March 2014

[Downtown Dharma Listserve] Next Buddha Brunch -- Saturday April 5

Hi sangha friends,

Our next buddha brunch will be Saturday, April 5, and I'm happy to be hosting it. If you'd like to join for this brunch and discussion on April 5, please email me directly. I'll send an email closer to the date with directions to my place and a short reading for us to discuss.

We'll meet at noon, and my apartment is about a 5-minute walk from the Van Ness/UDC metro stop on the red line.

Hope you can join us.

Rebecca
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Next Buddha Brunch -- Saturday April 5"

[Downtown Dharma Listserve] Wonderful sublet available in Mt Vernon Triangle during April

Hi all,

I have been attending the sangha as often as I can since last summer and will be out of town for the month of April doing a volunteer work/guest position at IMS (the Insight Meditation Society in Barre Massachusetts).  It would be very helpful for me to be able to sublet my furnished studio apartment to a responsible person for one or two weeks.  May be possible to arrange for a longer stay as well. 

BEAUTIFUL FURNISHED STUDIO SUBLET IN SMOKE-FREE BUILDING

GREAT LOCATION

AVAILABLE APRIL OR POSSIBLY LONGER

Beautiful, simple furnished studio apartment available in a luxury smoke-free building.  Great location near Judiciary Square metro on the Red Line, Circulator bus & Metro buses on the block, close  to Union Station, downtown dc & capitol hill with easy access to grocery, hardware store, restaurants and banking.

Floor to ceiling windows, private balcony & lots of light. Queen size Murphy bed allows for open living space. Full kitchen with stone counters, stainless steel appliances and washer/dryer in apt.  Amazing roof with two pools (not open until summer), lots of lounging, eating spaces and views of the DC skyline including the Capitol and Washington monument.  

Business center, fitness center, and WiFi in public spaces.

Available for one or two weeks in April, possible to negotiate for longer.
Call Anne for more info: 
315.679.0960.

 

 

Let me know if you if you are interested or have any questions.   Hope to see you in May at our new location when I'm back!

Thanks,
Metta,
Anne
--
Anne Gosling

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IMCW Downtown Dharma social/volunteer listserv" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to downtowndharma+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to downtowndharma@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/downtowndharma.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Wonderful sublet available in Mt Vernon Triangle during April"

Sunday, 23 March 2014

[Downtown Dharma Listserve] Affordable Room for Rent at Historic Co-op House in Mt. Pleasant

Attention all mindful souls.... We need your energy at our home: The Lamont Street Collective (a Mt. Pleasant co-op house) is looking for an awesome artist/activist/community oriented person to join our home April 15th.

Do you make art (visual, music, performance) in your spare time or all the time? Are you involved in community organizing? Or have you ever lived in a co-op and enjoy sharing a living space with people who are more than just folks you pay rent with? How about family-style dinners, jam sessions, gardening, and bonfires? Then you might want to come live with us at the Lamont Street Collective!

The LSC is a co-operative house that has been dedicated to supporting art, activism and community-building in Mt. Pleasant, DC since 1975. After nearly a decade of fighting to save the house from being evicted, with the support of hundreds, we're working on the right to buy it and make it a permanent community space and affordable home for local artists and activists!

The house is large and beautiful and there is a fantastic backyard with a magnificent magnolia tree, garden plot shared with our neighbors and is perfect for spring and summer. The room that is available is on the third floor and has one large window facing gorgeous, tree-filled Lamont St. The room has hardwood floors, a painted chalkboard, and a white rectangle on the wall useful for using our house projector.

Sadly, one of our current members is heading off to New Orleans (although we're happy for her and her new adventures)! So, we're looking to bring a new person into the house who is as eager and committed in helping us make this dream of buying our home and creating a permanent community space a reality.

We take turns cooking dinner from Sunday through Thursday. We have a monthly house meeting and are looking for housemates who are ready to commit to jumping into planning house events, projects, and fundraising efforts with us (we're all super busy with things outside the collective and have lives/friends outside of the LSC too, so we eagerly welcome any passions and projects that you want to foster in/and outside of the house). There are a lot of exciting things we are planning as well as important responsibilities we have to share.

Our space provides a wealth of opportunity for motivated people to make cool things happen, so if you dream about executing awesome events, shows, or art projects, this might just be the spot for you. Giddy yet? Send us an email and we'll send you our application! Also, check us out on FB @the Lamont Street Collective. We're planning to meet people next Sunday, March 30. Time TBD

Pets are negotiable, but we currently have one very awesome cat.

http://washingtondc.craigslist.org/doc/roo/4388734289.html

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IMCW Downtown Dharma social/volunteer listserv" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to downtowndharma+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to downtowndharma@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/downtowndharma.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Affordable Room for Rent at Historic Co-op House in Mt. Pleasant"

Saturday, 22 March 2014

FOR WEEK 24.03.14 TO 28.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS,SHORT TERM INVESTMENT CALLS.COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS,OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER

1) FOR WEEK 24.03.14 TO 28.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


2) FOR WEEK 24.03.14 TO 28.03.14 WEEKLY & SHORT TERM INVESTMENT CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


3) FOR WEEK 24.03.14 TO 28.03.14 COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


4) FOR OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER (24-03-14) CLICK HERE : 


Paras K.Ghelani(PG),
Shreeji Investment Hub,
Equity & Commodity Research Analyst,
Equity & Commodity Broker,
Jamnagar.Gujarat.
Mobile No.: 090990 10827.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Rotex DC" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to rotexdc+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to rotexdc@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/rotexdc.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "FOR WEEK 24.03.14 TO 28.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS,SHORT TERM INVESTMENT CALLS.COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS,OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER"

Thursday, 20 March 2014

[Downtown Dharma Listserve] Friday Morning Meditation in Adams Morgan - tomorrow!

Happy First Day of Spring!!

What better way to celebrate spring's celestial arrival? Come and join us tomorrow to start your day the insightful way. 

When: Fridays at starting around 7:45am
Where: Near the intersection of Columbia and 18th/Adams Mill
Format: My timer will chime every 15 minutes starting around 7:45am. That should nicely support options of 15, 30, and 45 minute meditations. 

Consider bringing your own cushion or bench, etc. 
I have a few yoga mats, chairs, and cushions for use if you don't have your own. 

Further details: For complete details, such as exact address and such, please email me directly. 

Namaste, 
Paul

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IMCW Downtown Dharma social/volunteer listserv" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to downtowndharma+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to downtowndharma@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/downtowndharma.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Friday Morning Meditation in Adams Morgan - tomorrow!"

Saturday, 15 March 2014

FOR WEEK 17.03.14 TO 21.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS,SHORT TERM INVESTMENT CALLS.COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS,OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER

1) FOR WEEK 17.03.14 TO 21.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


2) FOR WEEK 17.03.14 TO 21.03.14 WEEKLY & SHORT TERM INVESTMENT CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


3) FOR WEEK 17.03.14 TO 21.03.14 COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS INFORMATION CLICK HERE : 


4) FOR OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER (17-03-14) CLICK HERE : 


Paras K.Ghelani(PG),
Shreeji Investment Hub,
Equity & Commodity Research Analyst,
Equity & Commodity Broker,
Jamnagar.Gujarat.
Mobile No.: 090990 10827.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Rotex DC" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to rotexdc+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to rotexdc@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/rotexdc.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "FOR WEEK 17.03.14 TO 21.03.14 NIFTY FUTURE,STOCK FUTURE WEEKLY CALLS TIPS,SHORT TERM INVESTMENT CALLS.COMMODITIY BULLION MCX TIPS WEEKLY CALLS TIPS,OPERATORBASED HIGH RISK HIGH RETURN SMALLCAPS PENNY MULTIBAGGER"

Thursday, 13 March 2014

[Downtown Dharma Listserve] Friday Morning Meditation in Adams Morgan

Happy Thursday Everyone!


Looking for a great way to start the end of your week? Come by for unguided meditation tomorrow before work! 

When: Fridays at starting around 7:45am
Where: Near the intersection of Columbia and 18th/Adams Mill
Format: My timer will chime every 15 minutes starting around 7:45am. That should nicely support options of 15, 30, and 45 minute meditations. 

Consider bringing your own cushion or bench or whatever you like. 
I have several yoga mats, chairs, and cushions for use if you don't have your own. 

Further details: For complete details, such as exact address and such, please email me directly. 

Namaste, 
Paul

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IMCW Downtown Dharma social/volunteer listserv" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to downtowndharma+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to downtowndharma@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/downtowndharma.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Read More :- "[Downtown Dharma Listserve] Friday Morning Meditation in Adams Morgan"

[dcphp-dev] Fwd: Soft skills are just as important to your career as your hard skills!

Because Cal is right: soft skills are really important, especially since programmers are more likely to be socially shy introverts compared to other professions. Lonnie, BTW, is one of the only recruiters I’ve met who Gets It.™

Begin forwarded message:

From: Cal Evans <cal@daycamp4developers.com>
Subject: Soft skills are just as important to your career as your hard skills!
Date: March 13, 2014 at 8:59:55 AM EDT
Reply-To: Cal Evans <cal@daycamp4developers.com>

Let our 4 experts show you the soft skills you need to manage your career.
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.
Day Camp 4 Developers

You have to manage your career!

Developers don't enjoy "career development".
It's a pain and it takes away from what we really want to do, code.

We all want better jobs.
There are only a few of us out there so content with their job, their salary, and their situation, that they can't imagine changing anything. If you are one of those, this DC4D is not for you.

We will teach you the secrets to managing your career.
There are a few basic skills that, if you learn, will carry you along the path to the job you want, at the salary you want, and in the position that you want to be in. Let our four experts teach you what you need to know.

  • Lonnie Brown - Working With Recruiters
  • Jim Hopkinson - How To Negotiate Your Salary Like An FBI Agent
  • Thursday Bram - Showcasing Your Expertise Beyond Writing Code
  • Brian Prince - Soft Skillz – They Aren't Just for Humans Anymore
Join us. Together we will learn how to actively manage our careers.
Saturday, March 22, 2014
9:00 AM CST — 1:30 PM CST, On-Line

4 great talks, 4 hours of learning, $40.

 
 

Copyright © 2014 E.I.C.C., Inc., All rights reserved. 
You are receiving emails from us because you either signed up for our list or you have attended a Day Camp for Developers. 
Our mailing address is: 
E.I.C.C., Inc.
P.O. Box 1281
Nashville, Tennessee 37011

Add us to your address book






--
Sandy Smith - http://musketeers.me/
php[architect] magazine: http://phparch.com/

@SandyS1





Read More :- "[dcphp-dev] Fwd: Soft skills are just as important to your career as your hard skills!"